top of page

BOEKEN & READERS

Reader Onderzoekswinkel

De onderzoekswinkel verkoopt drie verschillende readers en een boek over interviewen in kwalitatief onderzoek. In de loop van 2023 verschijnen er nog twee boeken: over gespreksleiding en creatieve technieken in kwalitatief onderzoek.

interviewen-in-kwalitatief-onderzoek.jpg

In het boek 'Interviewen in kwalitatief onderzoek' wordt op heldere wijze ingegaan op het opzetten, uitvoeren en analyseren van interviewen in kwalitatief onderzoek. Het boek gaat uitgebreid in op gesprekstechnieken, presenteert vele tips & trics en laat verschillende manieren van analyseren zien.

De reader 'gespreksleider focusgroepen' gaat stapsgewijs in op het opzetten en uitvoeren van focusgroeponderzoek. Het is een zeer praktische reader vol met voorbeelden en tips over focusgroeponderzoek.

 

De reader 'creatieve technieken in kwalitatief onderzoek' presenteert ruim 40 verschillende (creatieve) technieken die je behulpzaam kunnen zijn in kwalitatief onderzoek. Wanneer je deze reader hebt doorgenomen, zul je in het vervolg vanzelf creatiever gaan nadenken over de opzet en uitvoering van je onderzoek en het presenteren van je onderzoeksresultaten.  

De readers kosten € 9,95 per stuk (inclusief verzenden). Het boek kost €21,95 (inclusief verzenden).

bottom of page