top of page

E-learnings kwalitatief onderzoek

De onderzoekswinkel biedt meerdere e-learnings in kwalitatief onderzoek. Het voordeel van e-learnings is dat je in eigen tempo de training volgt, waar en wanneer het jou uitkomt. Je ontvangt een link na aanmelding en kunt direct aan de slag. Je krijgt 6 maanden toegang tot de online academy kwalitatief onderzoek, waar je in contact komt met de trainer en mede-cursisten. 

E-learning.png
Scherm­afbeelding 2024-02-25 om 17.51.43.png

E-learning focusgroepen
 

Een praktische e-learning die je in negen lesmodules wegwijs maakt in focusgroeponderzoek en praktische handvatten biedt om zelf als gespreksleider aan de slag te gaan met focusgroepen.

 

Na het volgen van de e-learning ben je in staat om zelf focusgroeponderzoek op te zetten, uit te voeren en te analyseren.

Scherm­afbeelding 2024-02-25 om 17.51.36.png

E-learning kwalitatief interviewen

Een praktische e-learning die je in zeven lesmodules wegwijs maakt in interviewen in kwalitatief onderzoek. De E-learnng biedt praktische handvatten om zelf als interviewer aan de slag te gaan.

 

Deze E-learning biedt tevens de mogelijkheid om te oefenen als interviewer in een rollenspel. Na het volgen van de e-learning ben je in staat om een gesprekshandleiding te schrijven voor interviews,  interviews uit te voeren en te analyseren.

bottom of page